Les banquetes regionals estan tenint poc moviment a mitja temporada però una de les que ha canviat en els darrers dies és la del Navata, situat a la zona mitjana de Quarta Catalana. Pere ­Can­tenys ha fet un pas al costat i la seva plaça l'ocuparà Joan Mallart.

El tècnic figuerenc ja es va estrenar a la jornada anterior al camp del Garriguella (3-1) i aquesta temporada l'havia iniciada en el Besalú, de Tercera Catalana. Amb el primer equip garrotxí va estar-hi mig curs passat a Segona Catalana i dos mesos d'aquest, durant els quals ha guanyat els cinc primers partits i ha perdut els sis següents. Mallart, que segueix en el Besalú en tasques de coordinació i d'entrenador de base, havia dirigit recentment el Banyoles i el Llançà i havia tingut vinculació amb el Navata perquè el seu fill Joan havia estat jugador dels vermell-i-blancs.

Per la seva part, Cantenys seguirà al Navata amb la tasca que ja exercia, la de director esportiu, que compaginava amb la d'entrenador de l'amateur des de l'estiu passat davant la marxa de Marc Caritg al Sant Miquel de Fluvià. El Navata tornarà a jugar a fora aquest dissabte, contra el Base Roses B, i el debut de Mallart davant la seva nova afició no serà fins al 5 de febrer davant el Vilajuïga.

Garriguella i Vila-sacra mantenen el frec a frec

La pluja que va afectar un grapat de partits no va alterar, per exemple, el pols pel lideratge de Quarta Catalana. Per una part, el Garriguella va mantenir el primer lloc de manera provisional després de superar el Base Roses B (2-1) sense els davanters Migue Cortés ni Joni Robledo, baixes per sanció i que reapareixeran aquest dissabte a Vilajuïga. Per la seva part, el Vila-sacra va obtenir un triomf treballat al camp del Fortià (1-3) en el retorn a sota els pals del porter Piru. Els nois de Fran Lara són líders amb un punt de coixí, però un partit més que els d'Abdoulie Jallow, que desconeixen la data del partit pendent a Portbou. "L’objectiu és que, tan si acabem campions com no, puguem dir que ens ho hem deixat tot en el camp", explica l'entrenador del Garriguella, satisfet per tenir "molts bons jugadors i un gran grup humà". Els dos favorits de Quarta Catalana -cal recordar que pugen a Tercera de manera directa els dos primers- es veuran les cares el pròxim 19 de febrer.

El Lladó fitxa Hassan, defensa del Vilamalla

El Lladó ha incorporat en aquest mercat d'hivern Hassan Bouasria, que va debutar fa deu dies contra l'Espolla. Es tracta d'un defensa que actua a la banda i que prové del Vilamalla. Hasan jugava al juvenil vilamallenc el curs passat, en què va ascendir a Primera Divisió i també va debutar amb el primer equip a Segona Catalana.