El Barcelona ha acabat la primera volta de LaLiga Santander amb 51 gols, la qual cosa el converteix, amb una mesura de 2,68 gols per partit, a l'equip més realitzador de la primera meitat del campionat.

Aquesta xifra supera, a més, l'aconseguida en les dues primeres campanyes de Luis Enrique com a tècnic, ja que la temporada passada el Barça va acumular 47 gols a l'equador de la competició i en la 2014-15 va aconseguir-ne 48.

En aquesta primera meitat de curs, l'argentí Leo Messi i l'uruguaià Luis Suárez, tots dos amb 15 gols, lideren la taula de realitzadors tanto de l'equip català com de la Lliga, amb tres gols més que el davanter portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. Messi porta una mitjana de 0,93 gols per partit i Súarez, de 0,83.

En total, són 11 els futbolistes blaugranes que han vist porta a la Lliga en les 19 primeres jornades: Messi i Luis Suárez (15), Neymar i Rafinha (5), Arda (3), Rakitic i Piqué (2), i Jordi Alba, Aleix Vidal, Mathieu i Denis Suárez (1).

El Barcelona és també l'equip de Primera més assistent, empatat amb el Reial Madrid (35). Neymar, amb sis assistències, i Suárez, amb cinc, són els blaugranes més destacats en aquest apartat.

Segons dades distribuïts pel club català, el Barça també tenen la millor mitjana de possessió (66,39%), i és el que més passis porta realitzats en la competició (11.761, dels que 10.199 han estat bons), a més de ser el que més vegades ha rematat als pals (12).

Els homes de Luis Enrique han efectuat, fins avui , 319 xuts, dels quals 120 han anat a porta. En aquest apartat, Messi i Cristiano són els dos futbolistes més prolífics de tota la competició, amb 35 remats cadascun.