Ryan Mason, jugador del Hull City que es va lesionar aquest diumenge en el partit contra el Chelsea, ha estat intervingut quirúrgicament d'una fractura cranial, ha informat el seu club en un comunicat.

"El club confirma que Ryan Mason va patir una fractura de crani en el partit contra el Chelsea", anuncia el Hull, que explica que va ser immediatament traslladat a l'hospital de St Mary, on va ser operat.

"Ryan està en una condició estable i s'espera que romangui a l'hospital durant els pròxims dies", apunta el club anglès, qui agraeix "l'excel·lent i ràpida cura" que el futbolista ha rebut del Departament d'Accidents i Emergències i la Unitat de Neurocirurgia de l'Hospital St. Mary 's, i afegeix que aquest dilluns oferirà més informació sobre el seu estat.

Mason es va lesionar després d'un xoc de cap amb Gary Cahill. Va haver de ser atès sobre la gespa durant més de 10 minuts i retirat en llitera i amb oxigen.

Després de la intervenció, Ryan Mason està conscient però continuarà ingressat. "Ryan ha estat parlant sobre l'incident d'ahir i continuarà en observació a l'hospital durant els pròxims dies", assenyala la nota, que assegura que l'entitat manté un "contacte proper" amb el jugador i el seu entorn.

Els familiars del futbolista s'han mostrat per la seva part "extremadament commoguts per l'extraordinari suport" que han rebut en les últimes hores.

"Volem donar les gràcies profundament a tots aquells que han publicat comentaris tan positius, tant en les xarxes socials com a la premsa, en les últimes 24 hores", assenyalen en el comunicat del club.