El Sant Pere Pescador va haver de treballar de valent per desfer-se del cuer, el Camp Clar tarragoní (6-3), i encadenar la setena victòria seguida, que el manté en quart lloc de Preferent femenina. L'equip que entrena Joan Pont, liderat per la pitxitxi Ana Ríos, autora d'un trio, va marxar del partit disgustat per l'actuació arbitral de Parella Argelés, que va expulsar les santperenques Cynthia i Paula Denis i descansaran, per sanció, en el partit avançat aquest dissabte (18 hores) a casa davant l'Atlètic Prat Delta a l'inici de la segona volta.

Sant Pere: Xènia Cardona, Mireia Pont, Trini, Alba González, Cristina Pont, Yulieth, Sara Garcia, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També van jugar Anie, Jeni Ballesta i Anaïs Pallas.

Gols. 1-0, Paula (5'); 2-0, Ana Ríos (7'); 3-0, Ana Ríos (15'); 3-1, Joana (30'); 3-2, Joana (36'); 4-2, Paula (38'); 4-3, Joana (49'); 5-3, Ana Ríos (68'); 6-3, Trini (83').

Àrbitre: Parella Argelés. Targetes vermelles. A les locals Cynthia (55’) i Paula Denis (71’).

Massa líder per al Cabanes

El Cabanes no va tenir res a fer davant el líder indiscutible de Primera Catalana, el Vic Riuprimer, i va patir la tercera derrota seguida (2-6). El conjunt osonenc va anar per feina i al minut 15 ja va deixar sentenciat el partit amb 0-3. Després del 0-6, les noies de Carles Monturiol i Quim Cruset van treure l'orgull tot maquillant el marcador de la mà d'Estelle i Maria Mallol. El proper partit del Cabanes serà aquest diumenge (18.30 h) al camp del Llerona vallesà.

Cabanes: Xènia Cardona, Maria Cruset, Carla Monturiol, Susi Oliveras, Xènia Alonso, Tània Moreno, Maria Nicolàs, Alba del Fresno, Estelle Crespo, Maria Mallol i Lydia Crespo. També va jugar Marina Torres.

Gols. 0-1, Berta (4'); 0-2, Núria (12'); 0-3, Núria (15'); 0-4, Júlia (43'); 0-5, Anna (55'); 0-6, Anna (65'); 1-6, Estelle (76'); 2-6, Maria Mallol (88').

Àrbitre: Vidal Rosés.

Victòria moral del Vila-sacra

El Vila-sacra va obtenir la tercera victòria a Segona Catalana al camp de l'Atlètic Banyoles (0-1) gràcies a un solitari gol de Souhaila a la recta final. L'equip que entrena Paco Fernández, que deixa el penúltim lloc, tindrà un doble compromís aquesta setmana: dijous rep la visita del Ripoll Atlètic (19 h) i diumenge la del Berga (16 h)

Vila-sacra: Mar Ruiz, Dikra, Carla Fernández, Sandra, Carla Moreno, Melissa, Alexandra Puentedura, Amandine, Alejandra Fernández, Natàlia i Souhaila. També van jugar Patricia Ayuste i Ariadna Sellas.

Gol. 0-1, Souhaila (81’).