Un total de 400 participants van prendre part, el diumenge passat al matí a Llançà, a la setena edició de la Mitja de l'Albera. La prova, de 21 km per muntanya i organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca, va deixar com a vencedor absolut el gironí Rubén Hernández (1 h i 42 m) després d'un frec a frec final amb Dani Cazalla i el ripollenc Marc Carós, que van completar el podi masculí.

En categoria femenina, Patrícia Torres es va acabar imposant a Cristina Vilarnau i Clàudia Baudry. D'altra banda, en el calaix de corredors locals hi van pujar Guillem Gibert, Rafa Duarte i Aleix Cardoner -masculí- i Montse Rivera, Aina Cusí i Olga Rodríguez -femení. Malgrat la tramuntana i la fred del diumenge, la mitja marató de muntanya va tornar a tenir molt bona acceptació, amb corredors vinguts d'arreu del país. La pròxima prova que organitzarà la UE Llançanenca serà la 24 hores del Cap de Creus, el cap de setmana del 15 i 16 d'abril.