Si a l'elit el Reial Madrid és l'equip per excel·lència que té fe per puntuar fins que l'àrbitre xiula el final, a excepció del duel de diumenge a Sevilla (2-1), a Quarta Catalana hi ha un Vila-sacra que gaudeix d'un privilegi similar, salvant les distàncies. El conjunt que entrena Abdoulie Jallow encara no ha perdut cap partit aquesta lliga, en part per gols que ha aconseguit quan el cronòmetre esgotava i que li ha permès esgarrapar 9 punts.

Fins a cinc cops el Vila-sacra ha rascat punts, en forma d'empat o de victòria, en duels que tenia complicats en el minut 80. L'última dosi de sort -o de fe cega- dels vilasacrencs va ser el diumenge passat en el camp del Col·lectivitat Boliviana, tercer classificat i rival directe per l'ascens (2-2). Els figuerencs dominaven 2-0 en el marcador en el minut 82, però el Vila-sacra mai es va rendir i dos gols seguits li van permetre salvar la imbatibilitat.

Aquest déjà vu ja l'havia tingut contra Espolla (0-1), Sant Llorenç de la Muga (3-4), Navata (2-3) i Fortià (2-2), si bé algun cop també ha tastat la seva pròpia medecina, en duels contra el Vilajuïga (3-3) o el Lladó (2-2). Jallow treu transcendència en aquest fet i destaca que té un "equip humil, físic i que vol la pilota".

El Garriguella, líder provisional

El punt del Vila-sacra -reforçat amb el central de l'Empuriabrava-Castelló Lorens Fernández- contra el Col·lectivitat li fa perdre el lideratge provisionalment, a l'espera que disputi el duel pendent que té a Portbou. El Garriguella, que té un partit més, s'ha col·locat primer amb un punt de coixí després de superar el Navata (3-1). Aquesta victòria va acabar sortint cara als de Fran Lara, que perdran per sanció els golejadors Migue Cortés i Joni Robledo davant el Base B.

Llansá (Lladó) es perdrà, de nou, el retorn al camp del Portbou

Jose María Jordan Llansá milita al Lladó i aquest diumenge (16.30 h) tampoc podrà visitar el camp del Portbou, el seu anterior equip, per sanció. L'any passat no ho va poder fer perquè ambdós clubs havien signat la clàusula de la por: el Portbou deixava marxar Llansá a mig curs amb la condició que el Lladó no l'alineés en els duels entre ells.