El Club de Futbol Sala Cadaqués va mantenir, dissabte passat, la segona posició de Primera Territorial després d'assaltar (2-4) la pista del líder indiscutible, el Blanda. El conjunt blanenc havia guanyat els 12 partits i es va veure sorprès per un seriós Cadaqués, que tot i deixar-se igualar un 0-2 a favor va treure forces al final amb gols de Jordi i Arturo Garcia. Els nois de Juanjo Fernández tenen el Blanda a vuit punts, però es mantenen en places d'ascens.

Cadaqués: Mark, Muner, Lluís, Adrián, Jordi, Fran, Arturo Garcia i Samir.

Gols. 0-1, Jordi (8'); 0-2, Fran (10'); 1-2, Carlos (13'); 2-2, Raul (15'); 2-3, Jordi (30'); 2-4, Arturo (40').

Àrbitre: Fernández i Fernández.

Els de Roberto miren enlaire

D'altra banda, el Fricafor FS Vilafant és cinquè de Primera Territorial, a quatre punts de les places d'ascens, després de superar sense problemes el cuer Cassà. L'equip que dirigeix Roberto Martínez, liderat en atac per Moha, no volia sorpreses i al descans ja dominava 1-5.

Vilafant: Josep Canal, Karim, Marcos, Jaouad, Moha, Fernando i Aitor.

Gols. 0-1, Moha (6'); 0-2, Marcos (8'); 1-2, Javi (8'); 1-3, Moha (14'); 1-4, Moha (18'); 1-5, Moha (22'); 1-6, Jaouad (30'); 1-7, Fernando (31'); 2-7, Boris (35').

Àrbitre: Brugués i Sanguino.

Derrotes del planter del Roses i del Vilafant

En futbol sala de base, els dos representants altempordanesos van tenir una jornada negativa el cap de setmana passat. Per una part, l'equip cadet del Sala Roses Team 14 continua comptant els seus partits per derrota i a la pista del Tiana va encadenar el seu onzè desencís (5-2). Els rosincs van realitzar un bon primer temps, però a la represa es van veure superats. La samarreta groga la van vestir en aquest partit Angel Gómez -autor dels gols rosincs-, Carles Torres, Mohamed, Abdellatif Kadoumi, Oscar Somoza, Youssef Afkir i Esteban.

D'altra banda, l'infantil del FS Vilafant va cedir davant l'Arenys B (2-7) en un partit que va començar amb mal peu ja que perdia 0-2 al minut 4. Tot i que els de Ruben Albuixech van reaccionar, els maresmencs no van tenir pietat i deixen els vilafantencs en la mateixa sisena posició. Els vilafantencs van jugar amb Alex Macarro, Eric Martínez, Victor Jiménez, Oscar Gil, Mohamed Boulyou, Dani Blanco, Guillem Espejo i Carlos Garcia