L'Escala continua demostrant la seva línia ascendent i el diumenge va obtenir un triomf davant el Blanes (2-1), que el manté en segon lloc a només un punt del líder de Segona Catalana, el Bosc de Tosca. Els nois que dirigeix Betu Gasca van patir la tramuntana i la fred davant un rival que es troba en descens i que es va avançar de la mà de Brian (12'). Els escalencs van tenir fe fins al final amb un gol d'Alex Darnés de penal (74') i una rematada del central Ricard Ferrer (86'). L'Escala encadena la cinquena victòria seguida i ha recuperat Adrià Serra, que després de superar una lesió muscular va disputar els seus primers minuts contra els blanencs.

Inici d'any amb mal peu oel Base Roses

El Base Roses es manté en zona de descens a Tercera Catalana, ara a quatre punts de la permanència, després de cedir al camp del Camprodon (3-1). Els nois de Jordi Ricart no van poder fer bo el triomf en el darrer partit de l'any i en el primer del 2017 va ser trist. Els del Ripollès van deixar encarrilat el partit a la primera part amb dos gols de falta -un dels quals des de camp propi- si bé Mito havia retallat distància després del 2-0. Tot i l'entrada a la represa del pitxitxi del filial, Alioneu Gueye, que venia d'anotar un trio de gols el dia abans contra el Selvatans, el marcador no es va moure.

Triomf de prestigi a Mas Oliva i Portero serà baixa

L'Agrupació Esportiva Roses es va desfer, el diumenge passat a Mas Oliva, d'una de les revelacions de la primera volta, el Bescanó (3-2). L'equip de Gabri Maragall i Enric Giménez va posar-se per davant en el marcador a la represa amb dos gols seguits del pitxitxi Robert i del jove Joan Baduà, que s'estrenava, però els gironins, que flirtejaven amb el lideratge, van treure l'orgull momentani tot establint la igualada. Quan semblava que el 2-2 seria definitiu, va aparèixer en forma de revulsiu Joel Crespo, ex del Base Roses, per anotar el 3-2 i donar un triomf que col·loca els rosincs en una còmoda vuitena posició.

D'altra banda, el Roses està atent en el mercat d'hivern per si pot reforçar alguna posició, però el que és segur és que tindrà la baixa d'Alex Portero. El davanter havia tornat al Roses aquesta temporada després d'un impas al Cabanes i acabarà el curs a Tercera Catalana.