Al camp del Fontsanta-Fatjó, líder indiscutible de Preferent, el Sant Pere Pescador va fer saltar la banca i es va imposar 0-1 amb un solitari gol de penal de Paula Denis González a l'inici de la segona part. Les de Cornellà de Llobregat encara no havien perdut cap partit aquesta temporada i el primer desencís va ser contra un equip de Joan Pont i Quim Sala que encadena sis victòries seguides i segueix en quart lloc. Abans del gol de penal, comès per Ana Ríos, les groc-i-negres ja havien avisat amb un xut al pal de Paula.

El Sant Pere, que no descarta ni molt menys l'ascens després del seu estat de gràcia actual, tancarà la primera volta del campionat aquest diumenge (16 h) davant el Camp Clar tarragoní.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Alba González, Taïs, Marina Poyato, Sara Garcia, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També van jugar Anie, Cristina Pont i Anaïs.

Gol: 0-1, Paula Denis (p)(50').

Àrbitre: Acevedo Dudley.

Desencís del Cabanes i punt positiu del Vila-sacra

El Cabanes va començar l'any tal com el va acabar, amb derrota (5-1), en aquest cas al camp d'un Palautordera que es trobava just per sota a la classificació. Tot i el gol inicial de Maria Nicolàs, les vallesanes van reaccionar ràpidament. L'equip de Quim Cruset i Carles Monturiol finalitzarà la primera volta de Primera Catalana aquest diumenge (12 h) amb la visita del líder intractable del grup, el Vic Riuprimer, que només ha perdut un partit.

D'altra banda, tot i jugar el partit sencer sense cap recanvi a la banqueta, el Vila-sacra (Segona Catalana) va treure forces d'on no n'hi havia davant l'OAR Vic. Les osonenques es van avançar 0-2, però Souhaila i Alexandra van acabar establint la igualada (2-2). El Vila-sacra, que és penúltim però que té partits pendents contra el Ripoll Atlètic (19 de gener) i el Riudeperes (26 de febrer), disputarà el pròxim duel aquest diumenge (17 h) al camp de l'Atlètic Banyoles.