Navata, Fortià i Cadaqués van aprofitar l'últim dia de l'any, el dissabte per Sant Silvestre, per córrer i tancar el cicle de curses populars per les festes nadalenques que havien iniciat Portbou, la Jonquera, Terrades i l'Escala.

A Navata, hi van prendre part 493 corredors a la tercera edició que tenia recorreguts de 2,5 i 5 km. La prova era solidària i es van recaptar 1.344 euros que es destinaran a El Dofí. En els podis hi van pujar el cantallopenc David Alsina, Gerard Garrote i Hèctor Jiménez -masculí- i Eva Higuera, Núria Canadell i Irene Montblanc -femení.

Per la seva part, la prova de Fortià, coneguda com la Patxanguera de l'Empordà, s'hi van aplegar 140 participants que van resseguir els 4,5 km de l'itinerari Saludable de Dipsalut.

D'altra banda, a Cadaqués un total de 565 participants entre adults i mainada van córrer al matí. En els podis en 10 km hi van ser el santallogaienc Enric Roura, el figuerenc Jose Luis Cruz i el garriguenc David Garcia -masculí- i Martina Rodríguez, Mazenc Sophie i la ventallonenca Anna Puigbert -femení. Grups com el Tramuntanya, Tocavents de l'Albera i Triatló Tramuntana hi van ser presents.