L'estadi de Montilivi a Girona no ha pogut veure una victòria de la selecció catalana en el tradicional partit amistós de Nadal. Els catalans han caigut a la tanda de penals després d'un matx que ha acabat en empat a 3. Els tunisians, que es troben en fase de preparació per disputar la Copa Àfrica, han dominat en bona part de l'enfrontament la selecció que entrenen Gerard López i Sergio González.

En només 30 minuts, Tunísia ja dominava per 0-2. Portava més sensació de perill davant d'una tova defensa catalana, tot i que en el tram final de la primera part, Catalunya ha millorat i ha retallat distàncies gràcies a Gerard Moreno.

A la represa, amb molts canvis en els onzes, Catalunya ha ofert millor imatge, si bé els tunisians han tornat a eixemplar distàncies, situant l'1-3 en el marcador. Sergio García, primer, i Joan Verdú, després, han aconseguit la igualada.

En la tanda de penals, els africans han estat més efectius. Només han fallat un dels llançaments, mentre que part catalana Víctor Álvarez i Joan Verdú han errat.