n Sense minuts i sense gols, així s'acomiaden Carlos Cano i Jorge Shafa del Llagostera. És cert que no han gaudit del protagonisme i minuts que sí ha tingut el màxim golejador de l'equip, Manel Martínez (7 gols), però el pas dels davanters Cano i Shafa ha estat efímer i sense gairebé gens de protagonisme en la primera volta dels blaugrana.

Els dos futbolistes han actuat en comptagotes i quan ho han fet, mai han pogut aconseguir algun gol o actuacions destacades que poguéssin cridar l'atenció dels tècnics per premiar-los amb més minuts. El prometedor davanter de 19 anys, Carlos Cano, format als prestigiosos planters del Barça i l'Espanyol, va arribar aquest estiu al club d'Isabel Tarragó procedent del juvenil de la Damm, amb el qual va marcar 12 gols en 29 partits la temporada passada, però la seva presència al Llagostera ha passat totalment desapercebuda. El corpulent futbolista era una clara aposta de present i futur, i per això va signar per dues temporades, però les seves prestacions no han acabat de convèncer a Oriol Alsina i al cos tècnic llagosterenc.

Per la seva banda, el davanter Jorge Shafa també es desvincula del Llagostera sense haver mostrat les credencials i bones referències amb les quals arribava a la Costa Brava. Shafa es va formar al planter de l'Atlètic de Madrid i la temporada passada va militar al filial del Rayo Vallecano. Ha passat pràcticament desapercebut durant aquesta primera volta del campionat de lliga de Segona Divisió B i ara se li ha rescindit el seu contracte.

Arriba més experiència en detriment de la joventut. En els últims dies ha quedat clar que el Llagostera prefereix afrontar la segona part de la Lliga amb jugadors bregats a la Segona B o en categories superiors com ho demostra l'arribada de Manu Gavilán (Eldenc) o Javi Chica (Valladolid) i per això ha prescindit de joves sense experiència al dur i exigent grup tercer de la Segona B com Cano i Shafa, que sense minuts al club gironí ara queden lliures per firmar per un altre equip.