n El Barcelona Lassa va recuperar part de la seva autoestima en aconseguir una convincent victòria, al Palau Blaugrana (89-75), davant l'EA7 Emporio Armani Milà, al qual va superar amb claredat, en totes les facetes del joc, de principi a fi. L'equip milanès era el millor rival a qui es podia enfrontar el Barcelona ara mateix. Perquè si els blaugrana havien perdut sis dels seus set últims partits d'Eurolliga, els italians venien d'encadenar sis derrotes en aquesta competició. Ahir, al Palau, va confirmar que és un equip trencat. El Barça ho va intuir des de l'inici i va començar el partit com si li anés la vida. Als cinc minuts de joc, Tomic ja havia anotat els 11 punts que va aconseguir en el primer quart i els de Bartzokas dominaven clarament els italians (15-6). Els blaugrana van acabar amb 32 punts el primer quart i la resta del partit va quedar com un simple tràmit.