El Girona CH ha caigut aquest vespre contra el Barça, que trencava així una ratxa de tres partits sense vèncer, en un dels partits més esperats per l'afició des de l'ascens a l'OK Lliga. Els blaugranes han demostrat la seva qualitat a Palau. Els primers minuts han sigut per als locals, que haurien pogut avançar-se en accions de Pelicano i Manel Garcia, però en canvi el Barça sí que ha marcat en la seva primera oportunitat en una acció d'Álvarez als 12 minuts. Abans del descans els visitants, gràcies a dos penals executats per Ordóñez, han fet dos gols més, situant un concloent 0-3 al marcador.

L'equip de Ramon Benito no s'ha donat per vençut i ha seguit plantant cara a un dels rivals més poderosos de l'hoquei europeu. A cinc minuts del final Pelicano ha aprofitat una falta directa per escurçar distàncies i a 19 segons un xut llunyà de Manel Garcia ha situat el 2-3 que posava una punta d'emoció als darrers instants. Quedava massa poc partit i el marcador ja no s'ha mogut. El duel ha omplert el Palau II amb 400 espectadors.