n Un Palamós desconegut va acomiadar el 2016 de la pitjor manera possible. Va ser un partit per oblidar del degà davant el Vilassar de Mar, on els de Mármol van fer aigües pertot arreu. Els maresmencs arribaven penúltims i amb només dues victòries i van marxar de la Costa Brava reforçats moralment de cara a assolir la salvació el 2017. En canvi, els de Mármol, que han fet una meritòria primera volta, el 3 a 5 d'ahir i sobretot la pobra imatge oferta l'embruten una mica.

Una golejada que farà que el Nadal sigui llarg. A la primera part i quan el gol visitant semblava més a prop, un córner servit per Jaume Duran va ser rematat per Marc Medina al fons de la xarxa. L'1 a 0 era un miratge i del tot injust pels mèrits dels gironins, que en el temps afegit van veure com Viale empatava l'enfrontament. El gerro d'aigua freda va continuar a l'inici de la segona meitat quan Peke, al minut 47, avançava per primer cop els de Manel Moya. Totes les consignes de Mármol al descans se'n van anar en orris davant un Vilassar dominador. Abans del minut 60, un dels millors homes dels visitants, l'ex degà Matamala va robar la cartera a la defensa del Palamós i un cop dins l'àrea va servir l'esfèrica perquè Dani situés l'1 a 3 a l'electrònic. Els locals no van abaixar els braços i en uns minuts de rauxa, Barrera va situar un esperençador 2 a 3 al marcador. No obstant, Cano, a la següent jugada, es va marcar en pròpia porteria. L'ex del degà Matamala va marcar el cinquè per als visitants i Duran va maquillar el marcador des del punt de penal. El 8 de gener serà el Figueres l'equip que visitarà Palamós en la represa de la lliga.