n Una mala primera part va condemnar el Figueres al camp del Granollers (4-1) i va finalitzar així una primera volta plena de contrastos i on l'equip queda situat a l'eix de la classificació.

«Hem sortit tous. Ens hem vist superats per la situació i no ens hem adaptat al ritme de partit», destacava Chicho, que va veure com el seu equip pagava la falta de punteria i el rival, en una situació totalment oposada, va anotar en els tres xuts a porteria que va fer.

Difícil de gestionar una situació com aquesta, el Figueres a la segona part va oferir una cara totalment diferent. «Hem mostrat personalitat i caràcter i amb el 3 a 1 ho hem intentat fins que ens han xiulat un penal molt dubtós», aclarava el tècnic de la Unió. El gol de Casanova al minut 58 feia presegiar que el Figueres podia complicar les coses al rival, però un gol de penal al poc més de 10 minuts pel final va esvaïr totes opcions de puntuar.

Chicho, finalment, va valorar «positivament» la primera volta tot i que afirma que «hem de seguir treballant i fer les coses bé».