n El CH Lloret va obtenir el sisè triomf de la temporada després de catorze partits disputats en imposar-se per la mínima (1-2) a la pista del CP Voltregà, de manera que els gironins se situen a sis punts del conjunt osonenc.

El partit no va començar bé per als interessos del Lloret, que va veure com el Voltregà s'avançava en el marcador amb una diana de Gerard Teixidó, que no va minvar les esperances gironines d'aconseguir puntuar a la pista osonenca. Tot i les oportunitats dels dos equips per canviar el marcador, al descans l'electrònic indicava la victòria per la mínima del Voltregà, que es presentava a la cita amb la intenció d'escalar posicions a la part alta de l'OK Lliga i situar-se darrere del Barça i el Vic.

A la represa, els gironins van seguir buscant el gol de l'empat amb insistència fins que Marc Grau va aconseguir empatar quan restaven vint minuts per a la conclusió del matx. Amb l'empat, el Lloret va seguir buscant la diana que permetés als gironins acabar de capgirar el partit. Va ser Marc Grau qui va marcar de nou pocs segons després d'haver inaugurat el registre golejador del Lloret. El Voltregà va disposar d'una falta directa a vuit minuts per al final però el marcador ja no es va moure.