n El Llagostera tanca avui una primera volta que no ha complert ni de bon tros les expectatives que havia generat l'equip a l'estiu, quan es van incorporar jugadors d'autèntic luxe, amb experiència a Segona A, però que no han conduït l'equip cap a les posicions capdavanteres, sinó tot al contrari.

Els blaugrana, que acumulen en aquests moments sis partits sense conèixer el significat de la paraula victòria, acomiadaran l'any al Sagnier davant el Prat amb l'obligació de sumar-hi els tres punts si no vol passar el Nadal amb l'aigua al coll. Acomiadar el 2016 amb bon regust de boca i maquillant uns números deficients per a un equip dissenyat per lluitar frec a frec amb els Barça B, Alcoià, Badalona o Hèrcules, passa per endur-se els tres punts del Sagnier. Fins ara, la intensitat innegociable que demana Alsina als seus jugadors més l'encert en les jugades d'estratègia han salvat els del Gironès d'uns pitjors registres i classificació, de fet, gairebé la meitat dels 20 gols que han anotat els blaugranes han arribat gràcies a accions a pilota aturada o accions dissenyades al laboratori.

Precisament, l'escenari per posar en pràctica aquesta mena d'accions és ideal, a causa de les reduïdes dimensions del Sagnier. Els d'Alsina, però, no ho tindran gens fàcil al Prat de Llobregat per diferents motius. Primer, perquè els potablava, com els blaugrana, fa un munt de jornades que no guanyen, en concret vuit partits. Segon, perquè és un rival directe amb un punt més que els llagosterencs i tercer, el Prat, a casa, tot i la mala classificació, és on es mostren més perillosos i només han deixat escapar set punts. A més, el conjunt entrenat per Pedro Dólera acostuma a rendibilitzar molt bé els gols que marca, així com sap mantenir molt ajustat els partits fins al tram final.

El duel d'avui serà especial per a dos jugadors que han vestit les dues camisetes. A les files locals hi juga el migcampista ex del Llagostera Roger Barnils, cedit aquesta mateixa temporada a l'equip pratenc, mentre que en el conjunt d'Alsina hi juga el lateral dret Carlos Albarrán, ex del Prat la temporada passada, equip amb el qual va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió B. Per aquest últim partit de la primera volta del campionat, només Rodri, operat fa pocs dies del genoll, és baixa a les files llagosterenques.