n El Bisbal Bàsquet va caure davant un dels conjunts més destacats de Copa Catalunya masculina. Els gironins van disputar un intens partit de bàsquet davant el CB Sant Josep de Badalona, segon classificat amb nou victòries en deu partits i amb un partit menys. Els homes de Joan Ferrer van corregir un inici dubitatiu i en el qual els badalonins manaven en el marcador. Això va permetre al Bisbal Bàsquet portar el ritme i marxar al descans amb un avantatge de dos punts (34-32). La igualtat es va mantenir a la segona meitat fins als darrers segons de partit. El Bisbal va disposar de la darrera possessió de partit per desfer el 66-66. Els gironins no van estar encertats i el partit va anar a la pròrroga. En els cinc minuts extra, el Sant Josep de Badalona va mostrar-se més encertat de cara a cistella i tenint la iniciativa en el marcador davant un Bisbal molt castigat per les faltes personals que van suposar l'expulsió de cinc jugadors gironins.