El porter de l'Espanyol Diego López trauria de l'onze «els tres» integrants de la MSN barcelonistes (Messi, Suárez i Neymar), amb els quals s'enfrontarà demà en el derbi contra el Barcelona. En una entrevista de Sortium difosa per BRTNews, Diego López es desfà en elogis cap a la davantera del conjunt blaugrana, però confia que el seu equip pugui parar-los.

«Són 3 jugadors top d'àmbit mundial. Ells sols tenen la capacitat de resoldre un partit en qualsevol jugada i ens posaran en dificultats segur, però l'equip, defensivament, està preparat i amb ganes de jugar contra aquesta gent per poder demostrar i poder seguir creixent», va declarar.

Dels tres, el porter gallec sap que ha de posar especial atenció en Leo Messi, qui ja li ha marcat deu gols durant la seva carrera: «L'he patit molt, esperem que tampoc tingui el dia. Confio en els meus companys per frenar-lo, tant de bo hi hagi sort i tingui les menys oportunitats possibles».

Tampoc s'oblida que el Barça compta amb Iniesta. «Andrés marca la diferència, encara que això és difícil al Barça. És un jugador que, entre línies, maneja molt el joc, que té aquesta última passada, que té el control del temps en el partit», va apuntar.