L’Ajuntament de Figueres avança amb les obres per construir el local social de l’Estadi municipal de Vilatenim, que consisteixen en el cobriment d'una part de la grada de la zona sud-oest de l'estadi per poder-hi habilitar un espai polivalent tancat amb un mirador.

Aquest tindrà capacitat per a unes 40 persones amb una superfície total construïda de 94,25 m², dels quals la major part seran per a una sala de 59 m², a més d'un magatzem i un despatx. El projecte es va aprovar definitivament al ple de l'Ajuntament de Figueres el passat 15 de maig. Està previst que el termini d’obres duri uns quatre mesos i que el local social estigui disponible a l’abril. Actualment s’estan duent a terme els treballs de la primera fase, consistents en la realització de la part estructural del nou espai.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que aquesta actuació respon "a la demanda molt reivindicada per part de les famílies dels nens de futbol base, que podran disposar d'un espai cobert, especialment a l’hivern, mentre esperen o veuen entrenar la mainada, i que alhora, serà un local social amb diferents usos i funcions".