El futbolista de Castelló d'Empúries Josu Currais ha aconseguit, aquest dimecres, l'accés a la final dels play-off pel títol de campió de l'Índia amb el Kerala Blasters. El lateral esquerre empordanès, titular indiscutible amb l'equip de Kochi, ha anotat un dels gols del seu equip a la tanda de penals que ha servit per eliminar el Delhi a la tornada de les semifinals.

El gol de Josu des del punt fatídic ha estat per l'escaire i Toni Doblas, exporter del Betis, no hi ha pogut fer res. A l'equip rival, entrenat per l'exblaugrana Gianluca Zambrotta, també hi juga Marcos Tébar, amb passat en el Girona i al Llagostera.

"Al principi de la temporada no m'esperava ni quedar entre els quatre primers. Quan vam començar no veia les coses clares, per la manera com jugàvem i pel nivell dels jugadors del rival. Hem anat millorant i ha estat una sorpresa", explicava Josu Currais en declaracions al Setmanari de l'Alt Empordà després del partit. Per a l'exjugador del Górnik Leczna (Polònia), Terracina (Itàlia), Seinäjoen JK (Finlàndia), la Jonquera, Olot i base de l’Espanyol, Barça, FE Figueres, Girona i Esplais, "el nostre punt fort és que defensem molt bé, i els dos pivots també han estat molt bé. Ho hem fet tot en equip, i això és molt important"

Es perd la final per sanció

La final per decidir el campió de la Superlliga de l'Índia serà aquest diumenge (14.30 h), en què el Kerala Blasters jugarà contra l'Atlético Kolkata que dirigeix l'exporter Molina i que té a les seves files Dani Mallo, Borja Fernández, Javi Lara i Hélder Postiga, entre d'altres. Ara bé, Josu Currais es perdrà el crucial enfrontament per sanció, ja que a les semifinals va veure una targeta groga tant a l'anada com a la tornada. "Estic fotut, perquè la final és al nostre estadi. Ara mateix encara no ho assimilo, però diumenge, quan vegi l'estadi ple, em voldré morir", afegia.

Aquesta és la segona temporada de Josu amb el Kerala Blasters de l'Índia, on és un dels ídols de l'afició.