n El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, va demanar «paciència perquè l'Espanyol sigui molt fort», durant la junta general d'accionistes, celebrada ahir a la tarda a l'Auditori de Cornellà de Llobregat, i va insistir en el compromís «a llarg termini» de l'actual directiva.

El mandatari blanc-i-blau va mantenir que, en l'àmbit esportiu, l'objectiu és quedar entre els deu primers classificats de la Lliga. «I després, els vuit primers, i participar en competicions europees», va subratllar el dirigent de Rastar Group, propietari del 99,35 per cent de les accions de l'entitat catalana. En l'aspecte econòmic, Chen Yansheng va insistir en la necessitat de «reduir deute» i realitzar una gestió minuciosa dels recursos de què es disposa. «Hem d'usar els nostres fons molt més eficientment. Tots tenim la tenacitat i la determinació de fer un gran treball perquè el club creixi», va subratllar.

A més, el president va destacar que la distància -resideix a la Xina durant tot l'any- «no és un problema» per dirigir l'Espanyol: «Sé exactament què passa aquí», va indicar. Chen, que va mostrar la seva confiança en l'actual consell d'administració, oferirà una roda de premsa divendres que ve, a les 12.30 hores, a l'estadi de Cornellà-el Prat, que serà el seu últim acte abans de tornar al seu país. En la junta d'accionistes també es va marcar l'objectiu d'arribar als 28.000 socis i d'ampliar el nombre de penyes fins a les 200. Després de diverses temporades tancades amb pèrdues, l'Espanyol va tancar l'exercici 2015/16 per primer cop amb beneficis.