El Vilajuïga és sisè i és probable que no arribi a temps a lluitar per l'ascens a Tercera Catalana, però de moment ja ha donat dos ensurts a favorits. Si ja havia frenat el Vila-sacra (3-3) a l'octubre, dissabte passat va golejar sense contemplacions el Col·lectivitat Boliviana (6-0). Això sí, a l'historial té una derrota dolorosa a Garriguella (7-2) només començar la lliga.

Davant els figuerencs, l'equip que entrena Juan Diego Herrera va mostrar la seva millor versió, liderat al damunt del terreny de joc per David Alsina i Joel Sánchez. Els de Quermançó compten amb exjugadors del Vilamalla com el mateix David Alsina i Èric Sánchez, davanter que després d'ocupar per un dia la posició de porter a l'Armentera va tornar al seu hàbitat natural fent allò que més sap: marcar. També va veure porteria Bati Soler, amb passat al Vilabertran, i Ivan Rodríguez, ex del Col·lectivitat, precisament, com Lucas Rodríguez.

La golejada de la temporada

El Garriguella va obtenir, diumenge, la golejada de la temporada davant el Selvatans (11-0). Els nois de Fran Lara, segons classificats a dos punts del líder Vila-sacra, no van tenir pietat del cuer, en hores baixes, i van tenir Migue Cortés, autor de set gols, com el seu principal estilet.

El Vila-sacra fitxa un nou porter i Piru no s'enfronta al seu passat

El Vila-sacra és líder, en part, per la solidesa defensiva, encapçalada per Josep Maria Pagès sota els pals. Més conegut com a Piru, diumenge passat no es va poder enfrontar al Lladó (2-2), amb el qual els darrers anys havia estat tècnic interí, membre de la junta i jugador. El seu lloc va ocupar-lo Eder Zoe Sánchez, fitxat de l'Esplais, de Tercera Catalana, i amb passat en el Col·lectivitat.