n El tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha convocat a tots els jugadors disponibles per al partit amistós que els catalans jugaran contra el Al-Alhi saudita a l'estadi Al Gharafa de Doha (Qatar) aquesta tarda (17.00, Mega). L'única absència serà la del central francès Jérémy Mathieu, que està lesionat. A més han estat convocats els joves del filial Carles Aleñà i Borja Pérez.

A la llista hi figuren, per tant, totes les estrelles de l'equip català, encara que el calendari, amb partit de Lliga diumenge que ve al Camp Nou davant l'Espanyol, no era l'adequat per a la disputa d'aquest tipus de partits amistosos. La nòmina de seleccionats està formada per Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Arda, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Samuel Umtiti, a més de Carles Aleñá i Borja López.

La disputa d'aquest partit cueja des del 2013 i forma part de l'acord assolit pel Barcelona amb Qatar Airways pel patrocini de Qatar Foundation.