lex Granell es va lesionar a finals de setmana i ningú al club ho va comunicar. Pablo Machín va donar dissabte una convocatòria amb 19 jugadors i tothom va entendre que n'hi havia un de més per l'estat físic que arrossegaven Borja i Coris. Ningú va dir que, en realitat, el problema era l'estat físic del migcampista gironí. Ahir, en els tres canvis que Machín introdueix a l'onze inicial, un és Rubén Alcaraz per Granell. Canvi que es podria interpretar com que el tècnic volia més contenció que toc al mig del camp. Però en canvi el problema seguia sent l'estat físic del jugador. I curiosament Granell es guanya una targeta groga per protestar des de la banqueta que ni durant ni després del partit ningú explica com a buscada per tal que compleixi el cicle de cinc, es perdi el partit de dissabte que ve amb el Nàstic, i tingui temps suficient per recuperar-se aprofitant l'aturada nadalenca. És a dir: el que ja es va buscar amb Juanpe el dia que el central es va lesionar.

De veritat tant costa explicar una lesió, una convocatòria inflada i una banqueta obligada per problemes físics? Algú pot explicar què s'hi guanya amb tota aquesta parafernàlia? Quin punt de credibilitat té una actuació així, no sortida des del mateix club, sinó planejada des del mateix vestidor? Sincerament, ho trobo del tot ridícul.

Feta aquesta reflexió, i posats en el partit d'ahir, no es pot amagar que l'Alcorcón va passar per damunt del Girona a la primera part i que en el còmput global dels primers 45 minuts el 2-0 va ser un resultat curt per als madrilenys. I que si no hagués estat per la magnífica actuació de René Román el marcador hauria estat molt més ampli al final de la primera part.

A la segona també és veritat que els gironins van millorar però els va faltar eficàcia a l'àrea rival i només el gol de penal a 13 minuts de la cloenda va posar certa emoció al partit. El positiu ja se sabia abans de començar: que el Girona acabaria la jornada segon passés el que passés, fet que parla molt de la bona feina feta en les últimes setmanes per l'equip.