n El Peralada va caure derrotat al camp de l'Ascó per la mínima (2-1) per culpa d'un gol només començar el partit i un altre, des del mig del camp, a falta de tres minuts per al final. Boniquet va ser l'autor del gol d'un Peralada que amb la derrota, la tercera de la temporada, baixa fins a la segona posició, a un punt de l'Olot.

El partit va estar condicionat per l'estat del terreny de joc, molt humit i en què la pilota moltes vegades corria massa i en altres feia bots estranys que perjudicaven els futbolistes i el joc combinatiu de tots dos conjunts. Aquesta circumstància no va perjudicar a l'hora de veure els dos primers gols del duel, que es van marcar en el primer quart d'hora. De fet, només començar, al minut 2, el local Guiu va batre Gianni per avançar l'equip de Santi Castillejo, ex entrenador de l'Olot i el Llagostera al marcador.

No obstant va ser el Peralada qui a partir d'aleshores va agafar la batuta de l'enfrontament i va empatar aviat, al minut 14, mitjançant una diana de Boniquet, que ha marcat en els dos últims desplaçaments dels xampanyers. Els dos equips es van crear problemes però l'ordre defensiu va imposar-se als atacs. El terreny de joc, a més, tampoc ajudava que es veiessin gaires arribades de perill. «Era complicat tenir ocasions ja que quan la pilota no corria gaire, botava malament», destacava el tècnic del Peralada, Arnau Sala.

A la segona meitat les ocasions encara van ser més escasses que en els primers 45 minuts i Guiu, de l'Ascó i Draman, per part del Peralada, van tenir les millors oportunitats per desnivellar novament la balança.

Quan semblava que el partit anava encarat a l'empat final, va arribar la jugada que va deixar els gironins sense cap premi en el desplaçament més llarg de la temporada. Gòdia, amb un xut des del mig del camp, va sorprendre Gianni que va veure com la pilota entrava a la porteria després de tocar el travesser i la seva esquena. Un golàs des de molt lluny que va donar la victòria a l'Ascó.

Amb la derrota, el Peralada perd anecdòticament la primera posició a favor de l'Olot i manté quatre punts d'avantatge respecte al Vilafranca, el tercer. El proper cap de setmana els peraladencs reben el Júpiter, en l'últim partit de la primera volta de Tercera Divisió.