n Guanyar o complicar-se la vida. El Llagostera rep aquesta tarda (17.00) a l'Hospitalet amb la necessitat de recuperar el camí de les victòries després de cinc jornades de sequera, amb un escàs botí de dos empats i tres derrotes. Els homes d'Oriol Alsina, que únicament té la baixa del central Rodri, lesionat de llarga durada als lligaments encreuats i al menisc, volen tornar a fer de l'estadi Palamós-Costa Brava el seu particular fortí i celebrar una victòria amb els seus després de la derrota contra el Barça B (0-2) i els empats davant el Mestalla (1-1) i el Badalona (2-2). El d'aquesta tarda serà el darrer partit de l'any a l'estadi abans d'afrontar dues sortides seguides, Prat i Espanyol B. Segons el tècnic blaugrana, el rival d'avui «no destaca per les individualitats, però, sí pel grup i fa una transició defensa-atac molt ràpida».

Alsina creu que «l'Hospitalet té un sistema de joc molt semblant al nostre i ara mateix som rivals directes perquè ens trobem separats per només un punt». L'entrenador del Llagostera avisa del perill dels barcelonins perquè «vénen de guanyar al Sabadell i la dificultat serà extrema». Alsina vol «tornar a guanyar per passar unes bones vacances de Nadal» i va admetre que «portem una mala dinàmica de resultats, però, no de joc». El d'Arenys de Mar va reiterar una vegada més que «prefereixo que em diguin que malament que heu jugat, però, heu guanyat, que no a l'inrevès». Amb cinc partits sense guanyar, Alsina assegura que «l'equip està motivat i amb ganes de jugar, jo estaria més preocupat si no féssim el què toca». De l'absència de Rodri en va dir que «no comptem amb el central més important que tenim, però, tenint en compte que durant la primera volta hem tingut cinc o sis lesionats, ara estem més tranquils».

El d'avui serà el darrer partit a Palamós del 2016. Segons Alsina «quanta més gent vingui, millor, estem contents dels fidels que vénen cada quinze dies, però, si en vinguéssin més seria un benefici per l'equip». El Llagostera té una mitja d'assistència, aquesta temporada de 700 espectadors. D'altra banda el club blaugrana farà l'assemblea general d'accionistes el 29 de desembre (13.30).