n Jugar contra rivals directes no li prova al Llagostera, que cada cop que ha hagut d'enfrontar-se a equips que tenia a prop a la classificació ha quedat més perjudicat que no pas beneficiat. L'última prova va ser la derrota de la setmana passada amb un Lleida que és a només un punt dels gironins. A partir de demà, encararan un tram de calendari que els portarà a mesurar les seves forces amb tres rivals que són a l'abast: L'Hospitalet, Prat i Espanyol B.

Aquest any, el Llagostera ha perdut amb rivals directes que arribaven al partit de torn en hores baxies. El mateix Lleida havia estat cinc partits sense guanyar; i anteriorment, l'Eldelc n'acumulava quatre però va ser capaç de guanyar els d'Alsina (2-0). També l'Atlètic Llevant, que en duia dues de seguides i també va guanyar; o el Mallorca B, que abans de rebre la visita dels gironins portava quatre partits sense guanyar i s'acabaria imposant per 4-0.

Més rivals directes per acabar la primera volta i començar la segona. Els tres propers compromisos del Llagostera seran davant conjunts amb urgències com els gironins per sortir de la cua de la classificació de Segona B. Per començar, aquest dissabte (a partir de les 5 de la tarda) els blaugrana, en aquests moments quinzens amb 19 punts i a només un punt de la promoció de descens i del descens directe, reben la visita de l'Hospitalet, dissetè amb 18 punts. Una autèntica final perquè en cas de derrota els d'Alsina entrarien en posicions de descens. Seguidament, finalitzaran la primera volta al Municipal del Sagnier per mesurar-se a un Prat que és onzè amb dos punts més que el Llagostera. Per últim, tocarà afrontar un nou desplaçament. En aquella ocasió serà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per encetar la segona volta davant l'Espanyol B, ara mateix penúltim a la classificació, a tres punts del Llagostera.