Les lesions que van patir Borja García i Coris durant el partit contra el Llevant de diumenge passat no són greus. Aquesta és la principal conclusió del comunicat mèdic que va emetre ahir el Girona, tot i que la seva presència a Alcorcón el proper cap de setmana és una incògnita. En el cas de Borja García, el cop que va rebre de Chema Rodríguez en un salt en una pugna per la pilota li va provocar «un mínim arrancament de fibres de l'obliquo major i menor a nivell de l'onzè i dotzè arc costal esquerre, amb un mínim sagnat laminar a nivell de fossa renal i entre fibres musculars». Borja va intentar seguir al terreny de joc però el dolor li ho va impedir i va ser rellevat per Cristian Herrera abans del descans.

Coris, per la seva banda, té una «microruptura de cicatriu fibriòtica a nivell dels isquiotibials de la cuixa dreta». Segona l'informe mèdic del Girona, tant Borja com el carriler de Tossa, en funció de la «evolució» de les seves respectives lesions podran tornar a posar-se a disposició de Machín en els entrenaments del grup.

La plantilla del Girona gaudia ahir dimarts de jornada de descans i començarà a preparar la visita a Alcorcón avui amb una doble sessió, al matí a Peralada i a la tarda a Montilivi. Sembla complicat que hi siguin Borja i Coris, i caldrà esperar a divendres, en la roda de premsa prèvia del partit del tècnic, per sortir de dubtes sobre la disponibilitat dels dos jugadors.