Dissabte el Bordils va aconseguir una victòria d'aquelles que valen el seu pes en or. I és que guanyar el filial del Barça és una cosa que no es fa cada dia. L'equip de Pau Campos va saltar a la pista del Blanc-i-Verd disposat a donar-ho tot com de fet fa sempre en tots els partits, però sobretot amb ganes de fer-la grossa i donar la sorpresa de la jornada. I així va ser. Un dels principals artífexs del triomf (27-25) va ser el porter Jordi González, considerat el millor jugador del partit.

González, de 28 anys, viu un dels millors moments de la seva carrera esportiva. Una carrera que sempre ha estat vinculada amb el Bordils, on va començar a jugar quan només tenia 6 anys. El porter reconeix que «la veritat és que vam fer un partidàs i sincerament encara estem en un núvol de satisfacció». González es mostra satisfet amb la feina que va fer dissabte. «Estic molt content amb la meva aportació, i, malgrat que molta gent em diu que vaig ser el millor, crec que la victòria va ser gràcies a la feina de tot l'equip». Jordi González, humil com de costum en ell, afegeix que «el triomf també va ser possible gràcies a l'ambient que es va viure a les grades del Blanc-i-Verd. L'ambient va ser immillorable. La força que ens van donar va ser fonamental».

Donant un cop d'ull a les properes jornades del calendari, Jordi González, una de les veus més autoritzades del vestidor, admet que «la victòria ens va molt i molt bé, perquè ara ens queden dues jornades abans de Nadal molt complicades contra el segon i tercer classificat, Zamora i Teucro respectivament, on sabem que esgarrapar quelcom serà molt complicat». No obstant, afegeix que «d'ambició no en faltarà. Nosaltres intentarem donar-ho tot a la pista per intentar aconseguir algun punt, i ja hem demostrat que podem guanyar a qualsevol». Precisament, el porter de l'equip que dirigeix Pau Campos, admet que «guanyar els primers partits de la segona volta serà molt important, ja que són rivals de la nostra lliga. No podem deixar la feina per última hora, perquè en les darreres jornades ens tocarà competir contra els grans de la lliga».

Des de fa algunes temporades, González s'ha consagrat com un dels millors porters de la Divisió d'Honor Plata, i això és obvi que ha despertat interès d'altres clubs per fitxar-lo. Sense anar més lluny, aquest estiu, González va rebre «diverses propostes que finalment vaig acabar refusant per motius familiars i d'estudi (està acabant un màster)». Precisament sobre la possibilitat de fer les maletes un cop acabi la temporada, González no ho diu obertament, però admet que «el tren només passa una, o com a molt dues vegades, i no es pot deixar escapar». Tot i no dir-ho la lògica diu que aquest proper estiu el jugador podria fer les maletes per convertir-se en porter professional d'handbol. «Aquest és el somni de qualsevol jugador».

En cas de decidir marxar, González està convençut que «el Bordils té el futur garantit. Va marxar en Canyigueral, l'Edu (Nonó) i l'Esteve (Ferrer) i continuem competint bé. En Joan Comas ho fa molt bé. Moltes vegades penso que hauria de tenir més minuts, però l'entrenador és qui decideix. En David Mach, l'Artemi Figueras, entre altres, també ens ajuden molt, i per tant, el Bordils té porters amb un gran futur», va concloure.