n L'Agència Tributària està comprovant i investigant totes les informacions que han estat publicades sobre el món del futbol, i en què hi ha implicats, entre d'altres, Cristiano Ronaldo, Modric o Coentrao per tal d'obrir els procediments corresponents i contrastar la informació que té Hisenda. Ronaldo hauria desviat fins a 150 milions des del 2009 al paradís fiscal de les Illes Verges Britàniques, evadint així una important quantitat d'impostos.

En declaracions informals amb periodistes al Congrés dels Diputats després de la commemoració del 38è aniversari de la Constitució, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va explicar que l'Agència Tributària sempre actua per protocol i comprova les informacions periodístiques relacionades amb la fiscalitat dels contribuents.

No obstant això, va destacar la frontera que hi ha entre aquestes revelacions procedents d'un periodisme d'investigació i l'actuació dels jutges, ja que, en molts casos, es publiquen dades fiscals quan encara no hi ha una denúncia concreta. En aquest aspecte, el ministre va respectar la llibertat de premsa i la confidencialitat de les fonts periodístiques, encara que també comprèn la indefensió que es pot crear en ser publicades dades que encara no han estat denunciades i poden posar en alerta a aquests possibles evasors d'impostos o defraudadors. D'altra banda, el ministre va negar que el director de l'AEAT, Santiago Menéndez, hagi de comparèixer a la Comissió d'Hisenda del Congrés per donar explicacions sobre aquestes investigacions. Va recordar que la compareixença només podria produir-se per parlar d'un tema general de l'Agència Tributària i no d'un assumpte tan concret.