n El Reial Madrid necessita guanyar el Borussia Dortmund al Santiago Bernabéu (20.45, BeIN) per acabar líder del Grup F de la Lliga de Campions, en un duel en el qual pot igualar el seu rècord històric de 34 partits consecutius invicte.

Amb el dubte sobre si compensa ser primer o segon veient els rivals que poden tocar en el sorteig dels vuitens de final, el conjunt blanc saltarà amb la consigna de Zinedine Zidane d'anar a buscar el triomf. Llançat per la ratxa de 33 partits que encadena sense perdre i després de sumar un empat al Camp Nou contra el Barcelona (1-1) que el manté ferm en el liderat de la Lliga, el vigent campió d'Europa vol prolongar el seu bon moment davant un rival al qual va tenir contra les cordes a Alemanya. Aquell empat (2-2) en els últims compassos del partit, més la distracció a Varsòvia contra el Legia (3-3), obligaven el Reial Madrid a guanyar a Lisboa l'Sporting de Portugal (1-2) i ara a un pols amb el Dortmund que encara amb la recuperació de Toni Kroos i Álvaro Morata.

També a les 20.45 (BeIN), l'Olympique i el Sevilla es juguen el seu futur a la Champions en un duel a cara o creu en què tots dos pugnaran per passar a vuitens de final. Als andalusos els serviria un empat i fins i tot una derrota per un gol de diferència, en superar en aquest supòsit el Lió pel coeficient tant general com particular.