Segona cursa dels cims de Girona amb un final espectacular ajustat. Adrià Canimas (Club Trail Running Girona) va guanyar aquest dijous la cursa nocturna als Àngels i va retallar set segons a Jordi Rabionet (TR Esports Parra) que havia vençut la primera cursa, al castell de Sant Miquel traient onze segons a Canimas. Canimas va fer el recorregut de 7,16 quilòmetres amb 494 metres de desnivell positiu acumulat en 33 minuts i 29 segons. El tercer classificat als Àngels va ser Eduard Baquer (TRC Aresta) i van completar el top5 Zoel Codolà (Diedre-No City) i Martí Baquer (Flama 91). Ara el marge a la general entre Rabionet i Canimas és de només quatre segons i la pujada a Rocacorba (15 de desembre) dictarà sentència. Eduard Baquér és tercer a un minut i 25 segons.

En l'apartat femení, la victòria als Àngels va ser per Mònica Fàbrega amb un temps de 43 minuts i 11 segons i es la nova líder, després que la fins ara primera classificada, Àngela Castelló (Club TRail Running Girona), no participés en la segona cursa. En segona posició va acabar Cheynna Treto, a 30 segons de Fàbrega. Paula Reixach (GEiEG) va ser tercera. A la general, Fàbrega té un marge d'un minut i 36 segons sobre Treto i 3minuts 36 segons sobre Reixach.

La cursa de Rocacorba tindrà un recorregut de 5,17 quilòmetres amb 624 m de desnivell positiu acumulat i acaba sempre amb un sopar de cloenda amb entrega de premis i sorteig de material. Lliga Cronoescalada Nocturna Cims de Girona i està organitzada pel Club Trail Running Girona, sota el segell de la DTE (Destinació Turística Esportiva), de l´Ajuntament de Girona, i compta amb la col·laboració d´Esports Nabes, Klassmark Trail, Opel Àngel Blanch, Fisiomèdic Girona, Sísmic i Axxon. Aquest any hi ha més d'un centenar d'inscrits.