Amb cara de babau. Així va marxar el Llagostera del Camp d'Esports de Lleida després de llançar per terra tota la feina feta durant 80 minuts i veure com els del Segrià, inofensius fins aleshores, capgiraven increïblement el partit amb dos gols (m.81 i m.90). El segon va ser producte d'un penal més que rigorós i molt protestat pels gironins que Christian Alfonso va transformar culminant la remuntada i confirmant la crisi dels d'Oriol Alsina, que ja fa cinc jornades que no coneixen la victòria. Poques vegades tindran tan a prop com ahir la possiblitat d'aconseguir guanyar en un camp on els gironins no ho havien aconseguit mai. Davant d'un rival molt nerviós i grogui durant molts minuts, els blaugrana van tenir el triomf a la mà, però van pagar el seu conformisme amb una nova derrota que pot complicar i molt les coses a la classificació.

La greu lesió de Rodri diumenge passat va permetre que Diego Jiménez tornés a la titularitat moltes setmanes després. L'entrada del central no va ser l'únic canvi respecte al 2-2 contra el Badalona en un onze titular on també va ser novetat Colorado, en detriment de Robert Simón. Alsina volia reforçar el mig del camp sense renunciar tampoc a l'atac amb l'andalús amb presència als dos llocs. Malgrat el fred i la boira, el Llagostera va sortir valent i decidit i de seguida va començar a arribar amb perill a l'àrea lleidatana. Colorado a punt va estar d'obrir el marcador després d'una jugada de Marc Fernández i Manel per l'esquerra. Campos va salvar la rematada clara de l'andalús amb el cos (m.10) i poc després tornaria a aparèixer per evitar un cop de cap de Manel. Eren bons minuts d'un Llagostera que veuria com Campos tornava a aparèixer per desviar una rematada molt ben intencionada de Rubén Martínez.

El Llagostera havia estat superior a un Lleida que tan sols s'havia acostat a l'àrea de Moragón amb un xut llunyà de Fran Moreno, molt desviat. Tot i això, el domini no es traduïa en gols. El Lleida, molt necessitat de punts, va fer entrar Christian Alfonso i Cristian Gómez a la mitja part. Abans que el Lleida pogués oferir una altra imatge, el Llagostera va trobar el premi en una acció d'estratègia. Manel va rematar de cap a gol un córner servit per Colorado i va avançar els gironins al marcador.

El gol va fer mal a un Lleida que, tot i això, no es va rendir i Moragón va haver d'estirar-se per aturar una bona rematada de Fran Moreno. A mesura que van anar passant els minuts, les urgències es van apoderar dels del Segrià, que van començar a bombardejar amb pilotes l'àrea de Moragón. De perill en generaven poc però el Llagostera va cometre l'error de no rematar un rival ferit i ho va acabar pagant. A manca de nou minuts per al final Guillem Martí, de cap, va castigar el conformisme dels gironins amb l'empat. No s'acabaria aquí el drama. La pel·lícula de terror express tot just acabava de començar. Ja en el temps afegit, l'àrbitre assenyalaria un estrany i molt protestat penal per una càrrega a Martí, que prèviament s'havia endut la pilota amb la mà. Christian Alfonso el transformaria i culminaria la remuntada davant la incredulitat dels jugadors gironins, que no es creia com en deu minuts els havien volat tres punts.