Si a Txema Ortega li arriben a dir fa una setmana que avui seria tècnic del Besalú, segurament no s'ho hauria cregut. I és que només quatre dies després que el Figueres prescindís de la seva figura com entrenador del juvenil A, aquest mateix divendres ha estat escollit com a nou tècnic del conjunt garrotxí.

El Besalú, equip de Tercera Catalana, havia destituït Joan Mallart la setmana anterior i havia optat per Josep Ollé com a substitut. A l'hora de la veritat, Ollé no ha ni debutat amb els garrotxins i aquest dilluns ha deixat el club, molt sorprès per aquesta decisió i que ha catalogat a les xarxes socials com a "incomprensible i sobtada dimissió".

El Besalú ha anat per feina i s'ha decantat per Txema Ortega, tècnic del juvenil A del Figueres fins el mateix dilluns. Ortega havia iniciat el curs amb l'equip figuerenc, de Lliga Nacional, però el club considerava que necessitava un revulsiu -ha fitxat Pau Hidalgo com a substitut.

Txema Ortega, que debutarà l'11 de desembre davant el Quart, ja té experiència a Tercera Catalana perquè, sense anar més lluny, va col·locar el Marca de l'Ham en tercer lloc la temporada passada, lluitant fins a l'últim dia per l'ascens a Segona. A més, el tècnic figuerenc té experiència a la Jonquera, Llers i Lladó.