Païda la dura patacada del Citylift Girona a Reus (12-5) fa dos caps de setmana, l'equip de Ramon Benito ja es prepara per al partit d'aquest dissabte contra l'Igualada a Palau (20.00). L'aturada de l'OK Lliga ha anat «molt bé», segons el tècnic, per recuperar jugadors que estaven tocats, com Marc Gómez i Josep Hernández, i per «reflexionar» sobre la necessitat d'anar sempre «al 100%» per no rebre golejades com la de la darrera jornada. A pesar de tot, el Girona és vuitè, amb 11 punts, en la temporada del seu debut a la màxima categoria, i segueix fent camí cap a l'objectiu únic: la salvació. Per això el partit contra el cuer es podria qualificar com la primera final de la temporada, un duel que pot servir per marcar distàncies amb els llocs de descens.

Benito considera que «serà un partit important però no definitiu. Tenim 11 punts i la permanència sol situar-se entre els 30 i els 32. Si guanyem aquest partit i el següent que jugarem a casa contra l'Alcobendas, un altre rival directe, haurem fet més de mitja feina abans d'acabar la primera volta». L'OK Lliga afronta ara una recta final d'any amb quatre jornades. El Girona jugarà a casa contra l'Igualada, l'Alcobendas i el Barça (dia 2o, 20.30) i anirà a Vic el dimarts que ve 6 de desembre. El primer partit de 2017, conra el Noia, tancarà la primera volta. Tot i que ara el Girona és vuitè, Ramon Benito admet que no pensa en la possibilitat de classificar-se per a la Copa del Rei: «hem d'anar partit a partit i saber que l'objectiu és salvar-se. Després, ja afrontarem el què hagi de venir».

Sobre l'Igualada l'entrenador del Citylift Girona alerta que «són un molt bon equip encara que ara ocupin l'últim lloc de la classificació. Han perdut molts cops per resultats ajustats i ara els vénen partits contra rivals directes que poden aprofitar per sortir de baix». En aquest sentit l'exjugador del Barça i el Blanes subratlla que «la salvació passa per fer-nos forts a Palau i hem d'anar a per totes conra l'Igualada i l'Alcobendas perquè un dels dèficits que portem és que contra rivals directes com el Lloret, l'Alcoi i el Manlleu hem perdut». Benito diu que «l'objectiu és guanyar, però almenys, el més important és no perdre».

El Citylift sol dur unes 400 persones a la pista de Palau i Ramon Benito valora «molt positivament» l'alè que reben de l'afició, sobretot en dies com el del debut a l'OK Lliga guanyant el Liceo. Pel partit de dissabte el tècnic va fer una crida «perquè els jugadors agraeixen veure la grada plena».