Curiosament, al pòster de promoció del partit Llagostera-Badalona de diumenge passat hi figuraven dos futbolistes blaugrana disfressats de pistolers i la coincidència va voler que ells dos fossin els autors dels dos gols davant els escapulats (2-2). Els jugadors en qüestió són Marc Fernández i Samu San José. Al primer, això del gol no li venia de nou perquè ja en suma cinc. Ara bé, pel defensa Samu San José, més acostumat i preocupat a evitar els gols dels rivals que no pas a fer-ne, la seva estrena golejadora va resultar decisiva, ja que va suposar l'empat final en l'afegit i un punt molt valuós per seguir mantenint distàncies amb els equips que marquen les posicions de descens.

El defensa format al planter del Racing de Santander es mostrava satisfet perquè gràcies al seu gol aconseguit al minut 92 «almenys vam poder salvar un punt». Samu San José va celebrar el 2 a 2 amb molta alegria perquè el temps s'esgotava. «Que el marqués jo va ser circumstancial perquè tot l'equip estava bolcat a l'atac, però per la moral de la plantilla era important no perdre». Reconeixia el càntabre. Amb passat a Primera i Segona Divisió A, l'experimentat defensa dels gironins considera que l'empat in extremis davant el Badalona, tot i allargar a quatre les jornades sense vèncer, ha de servir per «encarar amb més garanties el partit a Lleida i per adonar-nos que fins a l'aturada de la Lliga per Nadal hem de ser capaços de sumar el màxim de punts per seguir en la lluita».

Titular en les darreres sis jornades de Lliga, Samu San José, confia cegament en les possibilitats d'un equip que per noms i qualitat hauria d'estar més amunt. «Per il·lusió no serà perquè el grup encara està convençut d'aconseguir les aspiracions que té, tot i que en aquests moments sigui complicat».

La mala notícia, al marge de deixar-se dos punts davant el Badalona va ser la pèrdua d'un company a la defensa com Rodri, lesionat al genoll. «Lamentablement vam perdre un altre jugador, però esperem que sigui per poc temps». Per al de Santander, les reaparicions de Diego Jiménez i Rafa Jordà «són positives perquè fan augmentar la competitivitat interna i això repercuteix en un millor nivell de l'equip».

Samu San José no és partidari de mirar més enllà del pròxim partit, i qüestionat pels objectius a llarg termini del club dirigit per Isabel Tarragó, l'ex del Las Palmas comenta que «no sóc amic de mirar la classificació perquè això dóna moltes voltes». En aquest sentit, per a l'ex Atlético San Luis de Mèxic, «el grup tercer és el més equilibrat dels quatre de la Segona B». Finalment, el defensa blaugrana recomana al grup aquesta recepta per tornar a aixecar el vol: «El que hem de fer és adquirir bones sensacions a base de victòries i sobretot jugar com un equip que vol aspirar a estar a dalt».