El Club Vòlei Figueres va presentar, divendres passat al poliesportiu municipal, els nou equips que té aquesta temporada. En un acte encapçalat pel president del club figuerenc, Jordi Jaume, i amb la presència del regidor d'Esports, César Barrenechea, l'entitat blanc-i-blava va tornar a mostrar el potencial femení, si bé l'infantil blau és mixt, amb la presència de dos nois.

El sostre del Club Vòlei Figueres continuen sent les sèniors, establertes a Tercera Catalana per segona temporada seguida i dirigides per Santi Coll. Després de la presentació, el cap de setmana va ser el torn de les competicions, amb els següents resultats pel que fa als equips de base: Salle Figueres 0 juvenil-cadet escolar 3; infantil blanc 3 Bordils 0; AVAP Girona-Vives C 0 infantil blau 3; aleví A 3 Salle Figueres 0; AVAP A 2 aleví B 1. Els equips federats juvenil i cadet descansaven, mentre que les benjamins van disputar la seva primera trobada a Bordils.

El Sant Pere es queda el derbi i segueix segon

D'altra banda, el derbi de Tercera entre el CV Sant Pere Pescador i el CV Figueres es va decantar per al bàndol local (3-0). Les noies de Miquel Salas es van mostrar superiors tot i que les de Santi Coll van estar a punt d'empatar en el segon set. Aquest triomf manté el Sant Pere segon, rere el Lloret. La resta de resultats del club groc-i-negre van ser Porqueres 0 veteranes 3; Blanes 0 juvenil 3; infantil 3 Salle Girona 1, i aleví 2 Olot 1.