n Al camp del Júpiter el Palamós va demostrar que és d'un altre planeta i que si segueix així pot ser l'altre acompanyant de l'Olot i Peralada al podi de la Tercera Divisió. La jornada no va ser del tot rodona per als interessos dels gironins perquè el quart lloc no torna a mans del Palamós a causa de la victòria de l'Ascó davant el cuer Sabadell B (2-0). Tot i això, el degà, amb el triomf d'ahir ja supera la puntuació aconseguida en la primera volta de la temporada passada (23 punts) i amb els actuals 26, a manca de tres jornades per arribar a l'equador de la Lliga, tenen la quarta plaça ben a prop, tant, que els de Mármol (cinquens) empaten a punts amb el quart classificat, l'Ascó.

El partit de la Verneda no li feia bona pinta a Mármol perquè els grisgrana portaven tres derrotes seguides i a més, segons Mármol, els palamosins travessaven una crisi de resultats. Els del Baix Empordà, però, van posar el punt i final a dues derrotes i dos empats amb un 1 a 3 incontestable que els reafirmen com la revelació de la categoria. Amb el ganxó Marc Solé a la porteria per tercer cop aquesta temporada per la lesió d'Aleix Manzano, els visitants es van avançar ben aviat gràcies a una rematada amb el cap de Marc Medina; el 0 a 1 va arribar als 11 minuts a través d'un llançament de córner de Jaume Duran. Les ocasions se succeïen a una i altra porteria i després d'alguns ensurts dels barcelonins, ben resolts, en algunes ocasions per Marc Solé, la defensa o el pal de la porteria palamosina van ser novament els de Mármol els que van tornar a colpejar mitjançant una acció individual d'Agi.

L'ex-Lloret, fent gala de la seva potència i velocitat, va entrar des de la banda esquerra a l'àrea jupiterista i després de marxar de tots els rivals i buscar l'espai va col·locar una esfèrica impossible per a Andrés Díez (0 a 2, min.23). Lluny d'abaixar els braços, els locals van intentar marxar al descans amb un gol que els mantingués vius dins el partit i així va passar.

Una centrada des del costat esquerre va acabar a l'interior de l'àrea petita i allà, Pau Darbra, amb el cap va situar l'1 a 2 a l'electrònic al minut 45. Aquest gol podia suposar una càrrega de moral i esperança per als de la Verneda, però el degà va sortir a la segona meitat a sentenciar i no a especular. La fórmula va donar resultat perquè un Palamós ofensiu i atrevit va tornar a colpejar abans del quart d'hora del segon temps gràcies al doblet d'Agi. Novament un incisiu Agi, va rebre una pilota en profunditat i un cop dins l'àrea va definir a la perfecció creuant la pilota a la dreta d'Andrés Díez, l'1 a 3 al minut 56 retornava la tranquil·litat a les files groc-i-blaves que si haguessin estat més encertats en els últims metres haurien pogut aconseguir un resultat encara més escandalós. El proper rival dels costaners serà el Santfeliuenc, el proper cap de setmana al Nou Estadi.

Al final del partit el tècnic Joan Mármol es mostrava molt satisfet per la victòria del Palamós i destacava que «hem aconseguit tres punts en un camp molt complicat, contra un rival incòmode». Malgrat que el degà és cinquè a la classificació, amb els mateixos punts que el quart, l'entrenador segueix tocant de peus a terra i deia que «aquest triomf ens aporta tres punts més per acostar-nos a l'objectiu de la permanència». Mármol va recordar que guanyant a La Verneda «rebem oxigen perquè dúiem quatre partits sense guanyar» i va afegir que «hem fet bo l'empat contra l'Ascó de l'anterior jornada».