n Si ahir algú va decidir marxar del Nou Municipal del Palamós abans del xiulet de l'àrbitre, es va perdre el gol salvador amb què Samuel San José va rescatar un punt per al Llagostera al temps afegit. Els gironins van celebrar l'empat contra el Badalona (2-2) com si es tractés d'un triomf, i és que, després de la derrota al camp del cuer, l'equip d'Oriol Alsina volia recuperar la seva millor versió amb un dels rivals més difícils de superar de la categoria. El conjunt badaloní només ha perdut un partit, és el que més empats acumula i ocupa plaça de promoció d'ascens. Per superar-lo el tècnic va introduir tres canvis a l'onze inicial, amb Masó a la banda dreta i tornant la titularitat a Robert Simón i Marc Fernández. També va ser notícia el retorn de Jordá i Diego Jiménez a la convocatòria.

El partit va començar amb molta intensitat en la lluita per la pilota i el Llagostera fent la pressió alta, cosa que en els primers minuts de joc va permetre a Rubén interceptar una passada interior que després de cedir a Marc Fernández va acabar amb una centrada a l'àrea que ningú va poder rematar amb encert. Aquest primer avís va donar pas a una fase d'igualtat i constants alternatives en el control del partit a base d'una gran lluita al centre del camp. En una d'aquestes accions Rodri es va fer mal al genoll i Oriol Alsina va haver de substituir-lo poc després per Diego, que, en la seva primera intervenció es va anticipar a un rival i va rematar una pilota que Rubén va poder aprofitar per centrar a l'àrea perquè Manel fes gol en fora de joc. Ell mateix va tenir ocasió de marcar en el següent atac però va enviar la pilota massa alt.

El partit va canviar a la mitja hora amb la primera rematada del Badalona entre els tres pals. Moha, lliure de marcatge, va estar a punt d'avançar els visitants amb un cop de cap a la sortida d'un córner que el porter va desviar amb l'ajuda de la defensa. Amb aquesta jugada van començar els pitjors moments més del Llagostera, que sobretot a la contra va patir molt la velocitat dels davanters del Badalona. Novament Moha va estar a punt de marcar amb una vaselina que va sortir per sobre del travesser. Un minut més tard Moragón va evitar el primer gol visitant llençant-se a terra per aturar el xut d'Agudo des del punt de penal. Al final la insistència dels escapulats va obtenir el premi del gol a deu minuts per al descans, quan Agudo va completar una bona acció personal de Victor Garcia xutant a l'escaire esquerra de la porteria de Moragón. Amb desavantatge al marcador el Llagostera va buscar l'empat amb un llançament de falta de Marc Fernández i una altra acció a pilota aturada que ell mateix no va poder transformar en gol. La millor ocasió per marcar la va tenir Samuel San José a la sortida d'un còrner que Morales va salvar sota pals amb una gran intervenció. No hi va haver temps per a res més, i a la mitja part Oriol Alsina va donar pistes de les seves intencions de cara a la represa fent escalfar Pablo Sánchez i Rafa Jordá. El tècnic va preferir esperar i va sortir sense fer canvis, fet que sobretot en els primers minuts de la segona part es va traduir en un domini clar dels gironins, que Marc Fernández va rubricar amb el gol de l'empat en la primera arribada a l'àrea. En un servei de cantonada i després de diversos rebots la pilota va arribar als peus del davanter perquè marqués amb un fort xut. Fet el més dificil, el tècnic va fer entrar Pablo Sánchez en el lloc de Robert Simón amb l'objectiu de reubicar Rubén Martínez a la banda dreta. Amb més de mitja hora per davant els dos equips van mostrar-se més preocupats per evitar errors en defensa que de buscar la porteria rival, i només les accions individuals generaven cert perill a les àrees. En una d'aquestes l'àrbitre va tornar a anul·lar un gol de vaselina a Rubén per fora de joc en la tercera decisió polèmica el partit. Alsina va tornar a moure fitxa a manca d'un quart d'hora per al final substituint Manel per Rafa Jordá, evitant també que el primer pogués veure la segona targeta groga del partit.

Com a la primera part els visitants van fer un pas endavant en el tram final de partit i va crear problemes amb passades llargues als homes d'atac que Oliva va transformar en el segon gol dels badalonins rematant al primer pal una ràpida jugada per banda dreta. Lluny de donar el partit per perdut el Llagostera es va llençar a l'atac a la desesperada buscant la igualada al marcador i Pablo Sánchez podria haver-la aconseguit amb un xut que va sortir molt creuat. Amb el temps complert va arribar el primer a tanta insistència, i Samuel San José va culminar una jugada embolicada a l'interior de l'àrea fent el gol de l'empat. L'acció va començar amb un servei de banda que Jordá va pentinar cap enrere i Morales no va encertar a rebutjar, i el defensa atent a la segona acció va rematar al fons de la xarxa, en el primer gol del defensa aquesta temporada.

Amb el xiulet de l'àrbitre els dos equips es van repartir els punts en una jornada en la que el Llagostera agafa un punt de marge respecte la zona de descens i es manté a sis de la promoció d'ascens a falta de tres jornades per acabar la primera volta del campionat. La propera setmana el Llagostera visitarà el Camp d'Esports de Lleida divendres (20 h) en un duel que enfrontarà els gironins amb un dels equips que ocupa llocs de descens directe a Tercera Divisió amb quinze punts, quatre menys que els d'Oriol Alsina.