n El conjunt altempordanès va encadenar ahir contra la Montanyesa la segona derrota consecutiva, la primera des de principi de temporada a Vilatenim. L'equip entrenat per Chicho no va aprofitar les seves ocasions de gol, sobretot en el primer temps, i es van veure superats per un rival que va anotar els dos gols del partit en els últims minuts del duel.

Durant el primer temps, va ser el Figueres l'equip que va gaudir de les millors ocasions per inaugurar el marcador. La més clara -també del partit-, va arribar al minut 21, quan Ferrón va veure que Tato Burgada, porter visitant, li aturava brillantment un u contra u quan ho tenia tot de cara per marcar. Abans, Romero va enviar un cop de cap que va sortir fregant el pal. Per part del conjunt barceloní, poques arribades en atac i Gallego va viure una primera part bastant tranquil·la.

Aquesta dinàmica va seguir a l'inici de la segona meitat. El Figueres tenia millors arribades però a mesura que van anar passant els minuts va ser la Montanyesa qui va començar a agafar les regnes de l'enfrontament. El rival anava creixent i els futbolistes figuerencs, cada vegada més cansats, anaven tirant enrere veient com la Montanyesa dominava el duel en els últims minuts.

Els primers a avisar van ser Rubén i Dani, que no van aconseguir sorprendre Gallego amb els seus xuts. Però ja a l'últim suspir,

al minut 88, va ser el lateral esquerre David Payán qui, amb un fort xut creuat, va aconseguir marcar un gol que va deixar tocat al Figueres. Per acabar-ho de rematar, ja al temps afegit i amb la Unió buscant l'empat a la desesperada, el visitant Diego va tornar a marcar per posar el 0 a 2 definitiu a l'electrònic de Vilatenim.

Després d'aquesta segona derrota consecutiva que deixa l'equip de Chicho a mitja taula, el Figueres buscarà refer-se visitant, el proper diumenge, el complicat camp del Terrassa, un equip insegur a fora però que al Vallès Occidental està mostrant uns molts bons números.