L'Espanyol va encadenar aquest dissabte el setè partit sense conèixer la derrota en la Lliga i va estrenar, així, davant el Leganes (3-0), el caseller de victòries a Cornellà-El Prat, amb tres gols de Gerard Moreno i Piatti (2) en el segon temps.

Als cinc minuts d'iniciar-se la segona part l'equip de Quique Sánchez Flores va deixar l'enfrontament encarrilat amb dos gols, del davanter espanyol i de l'extrem argentí, que van acabar amb les il·lusions d'un Leganés mancat d'idees en atac.

L'equip local dóna, així, la primera alegria en el que va de temporada a la seva afició, un resultat que li permet situar-se a la zona còmoda de la Lliga.

- Fitxa tècnica:

3. RCD Espanyol: Diego López; Víctor Sánchez, David López, Diego Reyes, Aaron; Fuego, Jurado, Reyes (Caicedo, min.46), Piatti; Gerard Moreno (Marc Roca, min.85) i Baptistao (Diop, min.70).

0. CD Leganés: Serantes (Brignoli, min.30); Bustinza, Mantovani (Machís, min.76), Insua, Víctor Díaz; Timor, Alberto Martín; Unai López, Omar Ramos, Gabriel; i Luciano (Guerrero, min.76)

Gols: 1-0, min.46: Gerard Moreno. 2-0, min.50: Piatti. 3-0, min.86: Piatti.

Àrbitre: Martínez Munuera (comitè valencià). Amonesta Víctor Díaz (min.16), per part del Leganés.

Incidències: Partit corresponent a la tretzena jornada disputat en el RCDE Stadium davant 17.137 espectadors.