Tot i que encara no s'ha decidit quina ciutat de l'estiu del 2017 acollirà el torneig internacional de futbol 7 LaLiga Promises, Figueres ja té la consignació pressupostària. És a dir, en cas que la Fundació del periodista José Ramon de la Morena i la Lliga de Futbol Professional optin per Figueres, ja es tindria la partida pressupostària assegurada per fer front a les despeses, després de la reunió que van tenir la setmana anterior el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el tinent d'alcalde i regidor d'Esports de Figueres, Pere Casellas i César Barrenechea; i el president del Consell Esportiu de l'Alt Empordà Alfons Vila.

El Torneig Nacional LaLiga Promises portaria, al juny del 2017 a Figueres, els 20 clubs de Primera Divisió amb els seus equips alevins -amb jugadors d'11 i 12 anys- i, d’aquí, els sis millors es classificarien per al Torneig Internacional que podria jugar-se a Nova York. Barrenechea és àrbitre d'aquest torneig des de fa diverses edicions i al març passat, amb

Casellas, ja va presentar la candidatura de Figueres en una entrevista amb De la Morena, quan encara estava a la cadena SER. Des del setembre, el periodista madrileny presenta El Transistor a Onda Cero.