Segona Catalana:

El sènior masculí A de l'Escala segueix immers en una ratxa triomfal després d'assolir, dissabte passat a Ripoll, la setena victòria en vuits partits (55-65) que li permet seguir coliderant la Segona Catalana amb els mateixos punts que l'Arenys B. El Vic, quart classificat, serà el pròxim rival dels nois d'Albert Clopés i Pitu Company, aquest dissabte (18.15 h) a casa.

Tercera Catalana:

El Vilafant es despenja de les primeres places de Tercera Catalana després de veure's sorprès a la pista del Sant Gregori (71-61). L'equip de Bru Rovira i Ful de Alcaraz es va mostrar fluix i ara baixa a la cinquena posició. A la pròxima jornada el Vilafant visitarà (diumenge, 18 h) la pista del Porqueres vermell, nouvingut a la categoria.

Tercera Territorial A:

L'Escolàpies va cedir per la mínima a la pista de l'Olot (66-65) en un partit en què la mala primera part va fer que els figuerencs s'apliquessin de valent en la segona, però que va ser insuficient per remuntar en un terreny complicat. L'altre representant local del grup, l'Escala B, va cedir a la pista del Celrà (63-50). A la jornada que ve l'Escolàpies -setè classificat- rebrà el Palamós (dissabte, 17.30 h) i el mateix dia l'Escala B jugarà davant l'Olot (16.30 h).

Escolàpies: Esteve (17), Perpinyà (21), Martí (10), J. Orduña (3) i M. Parrot (7) -cinc inicial-, Sergi, Ivan, Blai, Agustí (7), X. Aymà, Pau P. i X. Angelats.

Tercera Territorial B:

Després de perdre la imbatibilitat davant el Tossa de Mar, el Grifeu va fer pagar els plats trencats al Fontajau (56-82), que va acumular la vuitena derrota en vuit jornades. El pròxim partit del conjunt llançanenc -segon classificat- serà aquest dissabte (18 h) a la pista del Silenc, antepenúltim.

Sots-25 masculina:

En sots-25, el Vilafant va mantenir el lideratge en solitari després de superar el cuer, la Salle Girona (73-37), en un duel on després d'un primer quart igualat, a mesura que avançava el partit va aconseguir anar eixamplant la distància en el marcador. A la caça de la segona posició hi ha l'Adepaf de Jordi Marull, que va obtenir un triomf de mèrit a la pista del CESET Santa Eugènia (69-73) en un final a cara o creu després d'un inici fluix. Per la seva part, el Roses descansava i el Castelló va guanyar contra el penúltim classificat, el Sant Narcís (54-74). A la jornada d'aquest cap de setmana, dissabte (20 h) hi haurà el derbi entre Castelló i Roses; l'Adepaf rebrà el Sant Narcís (18 h) i el Vilafant gaudirà de jornada de descans.

Segona Catalana femenina:

Tot i la diferència en el marcador (34-56) la realitat és que el Vilafant femení va plantar cura durant mitja hora al Tordera B, però la manca d'encert en el tercer quart les va acabar condemnant. Aquest dissabte (19.30 h) les noies que entrena Pepe Socorro tenen una ocasió d'or per trobar la segona victòria de la temporada, ja que visiten la pista d'un Parets que ha perdut els set partits de lliga.

Vilafant: Laia C., Meri, Sara, Marta, Laura, Mar, Gio, Eva, Joana, Ari i Carme.

Tercera Catalana femenina:

L'Escala que entrena Susi Martí es manté al bell mig de la taula de Tercera Catalana després d'atrapar el Lloret a la seva pista (33-42). L'equip femení escalenc rebrà la visita del Blanes aquest dissabte (20 h) després dels partits dels sèniors masculins.

Sots-25 femenina:

Davant el cuer de la categoria de sots25, el Petit Plançó d'Olot, l'Escolàpies va acabar claudicant en un partit on les figuerenques no van estar del tot encertades en el joc (31-40). El Sant Hilari, que desconeix la derrota en cinc partits, serà el pròxim rival de l'Escolàpies, aquest dissabte (16 h) a les Guilleries.