Una trentena de persones van assistir el diumenge passat al segon entrenament oficial de La Mitja de Figueres que tindrà lloc el proper 4 de desembre. La sessió tècnica va dirigir-la l'atleta migfondista Reyes Estévez a l'Estadi Albert Gurt de Figueres. Tot i la pluja i la considerable baixada de les temperatures, es va poder realitzar l'entrenament sense problemes. Gent vinguda, fins i tot, de Girona i Olot van agrair l'assessorament professional de l'atleta especialista dels 1.500 metres.

Estévez s'està entrenant des de fa setmanes per disputar el primer #km llançat de la història de l'atletisme. Per aquest motiu va destinar bona part de la sessió tècnica del diumenge a preparar el primer quilòmetre de La Mitja. Entre els assistents, va destacar la presència de l'atleta local Artur Roig, qui es va mostrar molt entusiasmat en la celebració de la primera edició de la cursa a la capital altempordanesa.

Aquest és el segon cop que Estévez es desplaça a Figueres per dirigir uns entrenaments gratuïts i oberts a tothom. El darrer entrenament abans de la cursa està previst pel dia 20 de novembre. Tothom qui ho vulgui pot assistir-hi sense necessitat de confirmar assistència. Trobareu tota la informació al web de La Mitja.