L'italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP16) ha aconseguit la seva primera victòria amb Ducati i la segona de la seva carrera esportiva a MotoGP en imposar-se sota unes condicions extremes en el Gran Premi de Malàisia de MotoGP que s'ha disputat avui, diumenge, al circuit de Sepang.

Al costat de Dovizioso el podi hi ha hagut els dos pilots oficials de Yamaha, l'italià Valentino Rossi i l'espanyol Jorge Lorenzo, per davant d'un Héctor Barberá (Ducati Desmosedici GP14.2) que ha aconseguit una meritòria quarta plaça, com a destacable ser també la setena d'Álvaro Bautista (Aprilia RS-GP). Maverick Viñales ha estat sisè a la classificació final.

El català Marc Márquez (Repsol Honda), campió del món matemàticament de la categoria des del Japó, ha patit una caiguda quan es trobava en el grup capdavanter, però ha tornat a la prova per finalitzar-la en l'onzena posició.

Una intensa pluja ha obligat a retardar en dues ocasions la sortida de la cursa, que va acabar veient reduïda la seva distància en una volta, de 20-19, però al final, amb tots els pilots en la formació de sortida i un traçat completament amarat pel aigua, es va apagar el semàfor de Sepang.