L'entrenador del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, ha volgut tancar la polèmica derivada de la celebració del 2-3 del seu equip a Mestalla i el llançament d'objectes del públic del conjunt 'che' recordant que el seu equip guanya "el premi al 'fair -Play 'any rere any ".

Luis Enrique s'ha negat a "tirar més llenya al foc" a aquest assumpte, però ha defensat l'actitud dels seus homes sobre el terreny de joc: "Nosaltres intentem sempre fer un bon espectacle, respectant l'espectador i jugant bé a futbol. Som els que menys targetes veiem i als que se'ns poden criticar menys gestos antiesportius. Les evidències són tan clares ... ".

El conjunt blaugrana rep aquest dissabte al cuer Granada amb sis baixes, encara que Luis Enrique ha confirmat que recupera al porter Jasper Cillessen i al migcampista Rafinha Alcántara, i no descarta encara el migcampista Arda Turan, que arrossega una contusió al turmell dret que va patir en la Supercopa Catalunya.

Tot i així, el tècnic del Barça ha restat importància a les baixes. "Això passa al llarg d'una temporada i cal saber gestionar-ho", ha dit Luis Enrique, a qui tampoc inquieta que Luis Suárez vegi la seva cinquena targeta groga i no pugui comptar amb ell a Sevilla: "Tinc una plantilla increïble i em preocupa zero ".

Si finalment reserva a l'uruguaià pensant en el pròxim partit de Lliga de Campions contra el Manchester City i el següent al Sánchez Pizjuan, Paco Alcácer podria ocupar la seva plaça a l'onze.

L'exdavanter valencianista encara no ha marcat amb la samarreta blaugrana, però Luis Enrique ha dit estar més que satisfet amb el seu rendiment. "L'únic que li falta a Alcàsser és que xuti, la pilota entre i toqui la xarxa. Estic encantat amb ell", ha reiterat.

Del nou Granada de Lucas Alcaraz espera un equip que surti al Camp Nou "a replegar-se i buscar sorprendre en les transicions", i ha advertit que demà els seus homes no poden tornar a fallar a casa com va ocórrer davant l'Alabès.

"Tenim l'exemple de l'Alabès, on no van sortir les coses com estem acostumats. Però els jugadors això ja ho saben, ho tenen molt present", ha indicat Luis Enrique, convençut que aquesta vegada els seus homes no es deixaran sorprendre per un equip que és clarament inferior.

A les files del Granada hi ha el migcampista Sergi Samper, cedit pel Barcelona i caigut en desgràcia des que Paco Jémez, el tècnic que ho va demanar, va ser destituït.

Luis Enrique ha descartat, en principi, que el club li busqui un nou lloc en el mercat d'hivern. "Quan un jugador surt del Barça cedit, entra en un altre món. Ha tingut la mala sort que l'entrenador que el va requerir ja no està al club, i superar aquestes situacions no és fàcil", ha comentat sobre Samper.

Finalment, Luis Enrique ha enviat un missatge "als crítics" amb el seu amic Pep Guardiola, que encadena sis partits sense guanyar amb el Manchester City, proper rival dels blaugranes a la Champions.

"Que no es preocupin, que tornarà a guanyar, segur, títols aquesta temporada, i a més amb les armes que ell considera oportunes, que són jugant bé a futbol i donant espectacle", ha conclòs.