L'inici dubitatiu que havia ensenyat el Sant Pere Pescador s'ha traduït en victòries. El conjunt que entrena el fins fa poc futbolista Jose Hernández va sumar, contra el Bàscara (2-0), la tercera victòria consecutiva i es col·loca en quart lloc de Tercera Catalana, a cinc punts del líder, el Marca de l'Ham. Aquesta distància, es podria reduir, ja que els costaners tenen un partit pendent, al camp del Cabanes, que disputaran dimarts de la setmana que ve, dia 1 de novembre.

Passat escalenc en el grup

El Sant Pere va sacsejar el mercat d'estiu amb arribades de contrastats del futbol regional, començant per la porteria, amb Rubén Roca (Vilamalla) i acabant a la davantera, amb el retorn d'Alberto Jiménez, pitxitxi de Tercera Catalana fa dues temporades amb 34 gols.

A més, el toc de qualitat també l'aporten Carles Giménez, que ha col·leccionat ascensos a l'Escala i al Roses, i Jordi Mir, ex de la FE Figueres i que portava una vida en el club escalenc. De passat anxover, en tenen uns quants jugadors més, com Jeremy Van Doorne o Josue Lagos, titulars tots contra el Bàscara. Ara bé, els gols del triomf els va posar un incombustible, Jonas Fischbach, que després del pas per l'Escala segueix compartint vestidor amb Edu Arbusí.