El que semblava una quimera a mig estiu, ha passat a ser una opció molt palpable. Quan queden només dues curses per acabar el Mundial de MotoGP el pilot rosinc i palauenc Maverick Viñales té a l’abast acabar en un més que meritori tercer lloc de la classificació general, abans de fer les maletes a Yamaha al 2017. Amb Marc Márquez ja com a campió des de la setmana anterior, ara el que queda per completar és l'honorífic calaix de la categoria reina, ocupat actualment per Valentino Rossi i Jorge Lorenzo.

Aquest diumenge, la penúltima prova del Mundial serà en el circuit de Sepang (Malàisia), on la cursa de MotoGP començarà a les 8 del matí en hora catalana.

Maverick va tornar a pujar en el podi, amb un tercer lloc per segona setmana seguida, el diumenge passat en el circuit de Phillip Island (Austràlia) després d'una remuntada espectacular -va passar del 13è al 3r lloc. Aquest fet permet al de Suzuki seguir quart, a només 11 punts de Lorenzo quan en queden 50.

Una lesió impedeix a Isaac córrer a Austràlia

A Moto2, la categoria que hi ha per sota de MotoGP, el llançanenc Isaac Viñales es va quedar sense poder competir en la prova del diumenge passat en el Gran Premi d'Austràlia. El competidor del Tech3 va patir una forta caiguda el dia abans en la jornada de qualificació que li va provocar una lesió a l'espatlla -se la va luxar. El de Llançà venia de sumar un punt en l'anterior carrera i està pendent de reaparèixer aquest diumenge a Malàisia o en la darrera prova del Mundial, a València. Isaac Viñales ocupa el lloc 25 de la classificació general de Moto2, amb 13 punts.